søndag 31. oktober 2010

Søndagstur på verdens ende

I dag tok vi oss en tur til verdens ende. Friskt vær med mye vind! Her er noen bilder fra turen! Nistemat hadde vi med, selv om den ble spist opp i superfart!... var litt kaldt!!


                                          Fyret på verdens ende!

                                           Smil og vær glad!

                                          Frode og Leon på tur!

                                          Ser du Leon inni der?


                                          Kjærstepar i gamledar`!

fredag 29. oktober 2010

Nytt bord og lampe!

Har shoppa litt i det siste!
I går var vi på ikea der kjøpte jeg en lampe som jeg har satt på skatollet. Har sett etter en lignede lampe men de har vært så dyre.. Men endelig fikk vi tatt en tur til ikea og der fant jeg en sånn type lampe jeg har sett etter!

I dag var jeg å hentet et sølv-bord som jeg bestilte på bohus. Har siklet etter dette lenge, og i går fikk jeg en telefon om at bordet var kommet. Jippi! Nå er bordet og lampen på plass og her er noen bilder!!



torsdag 28. oktober 2010

En god artist

En av mine favoritt artiser er Samuel Ljungblad! Jeg har vært på noen konserter med han, og han er helt klart best live! Her er et klipp fra den svenske versjonen av "beat for beat"! Rå stemme!



Slenger med et artig bilde fra da han hadde konsert i Tønsberg for noen år siden!


onsdag 27. oktober 2010

En nydelig sang!

En regnværsdag!

I dag har vi hatt en inne-dag! Er litt koselig med regnværsdager i blandt. Leon har sovet i vogna på verandaen. Sikkert deilig å sove ute å høre på regnværet!

I morgen skal jeg lage kesampletter! For over et år siden gikk jeg på Grete roede kurs og der fikk vi en oppskriftsbok! Vil dele med dere en oppskrift som var min favoritt når jeg skulle kose meg litt! Kesampletter var det, og jeg synes det er en fin erstatter for sveler eller vafler:)

Kesampletter:



3 egg
2ts vaniljesukker
1dl hvetemel siktet
1 stk lime (kan sløyfes)
2 ss sukker
3 dl kesam sans mager
2 ts bakepulver

Rør dette sammen til en glatt røre, bruk saft fra lime. Stek dette i en stekepanne!

Nam! godt med syltetøy på!

søndag 24. oktober 2010

Deiligst av alle gleder er gleden for slett ingenting. Ikke for noe du kan eller vil, gleden for intet og gleden for alt,- gleden fordi du er til!

Solstrålen vår

Har en solstråle i hus! Våkner opp hver morgen med et smil fra lillegutt!
Det varmer mammahjertet! Her er bilder fra fotoshoot i går! Kan ikke unngå at det blir mange bilder av Leon på bloggen!

lørdag 23. oktober 2010

En fin dag!


Har hatt en fin lørdag!
Vært en tur i byen og shoppa! Blir jo mest handling til Leon, får ikke shoppa så mye til meg selv. Men det er vel slik det skal være!
Ellers har vi bare kosa oss hjemme og jeg fikk knipset en del fine bilder av bolle-gutten! Han har virkelig blitt en bolle, vokser fort disse små, det er gøy!!

Dagens tips!!
Har fått dilla på disse kule bodyene som ser ut som Marius strikka-gensere. Kun 79kr på Cubus! Merkelig nok så er det ganske godt gjemt bak andre klær på butikken.Har sett lignede bodyer fra uglycc.com men disse koster en del mer. De har nok bedre kvalitet også, men småen vokser så fort, så ser ikke poenget i å kjøpe en dyr, når man kan få en like så grei på cubus! Fikk forresten dette tipset fra ei som har en sønn som heter Marius! Takk for tipset Elisabeth ;)

fredag 22. oktober 2010

Noen bilder!

Første innlegg!

Hei og hopp!

Velkommen til ny blogg!
Fikk lyst til å lage en blogg der jeg kan blogge om alt mulig! Nå som jeg har fått barn, er det mye som skjer hver dag som kan være gøy å dokumentere!
Håper du fortsetter å følge med på bloggen min! Skal prøve å være flink til å oppdatere! Fødselshistorien min kan du lese her etterhvert og andre ting som skjer og som har skjedd! ;) Noen småtips og anbefalinger kommer også!

Maria!